over mij

Als eerste: met wie heb je te maken?

Ik ben Frederika Bolderman, de drijvende kracht achter Werk Aan Verzuim. In januari 2016 ben ik gestart als Arbeidsdeskundige. Inmiddels heb ik tientallen ondernemers in diverse branches geholpen met Arbeidsdeskundige Onderzoeken.

Vanaf 1995 heb ik altijd in een grote vervoersonderneming gewerkt als HR manager. Ik heb letterlijk (bijna) alle dingen meegemaakt die nodig zijn om andere werkgevers te kunnen helpen met het controleren en verlagen van ziekteverzuim (en nog steeds leer ik bij).

 

Frederika, waar ligt jouw grote kracht?

Ik ben een aanpakker, een doener. Werkgevers zijn vaak aangesloten bij een grote arbodienst of maken gebruik van een bedrijfsarts. Er is geen oog voor langdurig ziekteverzuim. De ondernemer is druk met de dagelijkse operatie en dat vergt volledige aandacht. Dat is logisch maar er is niemand die ‘aan de gang’ gaat met de langdurig zieke werknemer.

Frustrerend voor de werknemer en (te) duur voor de onderneming.

Als je met mij samenwerkt dan zorg ik ervoor dat je bezig kunt blijven met ondernemen. Als je mij de ruimte geeft om het ziekteverzuim in kaart te brengen dan garandeer ik dat jij (maar ook de werknemer) blij wordt van het resultaat.

 

ik ben enthousiast over je aanbod, wat is de eerste stap?

We maken een afspraak bij jou op kantoor om op basis van een gesprek in te schatten welke diensten jij als werkgever precies nodig hebt om jouw ziekteverzuim onder controle te krijgen.

Het gesprek is gratis. Daarna geef ik een inschatting hoeveel uur ik nodig ben. Mijn tarief is 150,00 euro per uur excl. BTW.

O ja en.. trust me, je verdient mij altijd terug!

CONTACT

Werk Aan Verzuim
Benedeneind 7
3902 HH  Veenendaal

0318- 24 00 00

info@werkaanverzuim.nl